kosár
Shop
 
Google Translate

POLAR IDEAL

POLAR IDEAL

Polar Ideal – Az ideális társ a kényelemért!

Az otthon ahol a szívünk van, és nincs jobb módja annak, hogy megteremtsük a tökéletes otthoni környezetet, mint a Polar Ideal klíma segítségével. A Polar Ideal nem csak egy berendezés, hanem egy hűtő és fűtő megoldás, ami mindig mellettünk áll, hogy kényelmet és kiegyensúlyozott hőmérsékletet biztosítson. Az ideális otthon az ideális társra támaszkodik.
Miért válaszd a Polar Ideal klímát?
Évszakokhoz alkalmazkodás: Az ideális társ minden évszakban. Nyáron hűt, télen fűt, így egész évben kényelmesen élvezheti otthonát.
Energiahatékonyság: A Polar Ideal intelligens technológiája lehetővé teszi, hogy csak akkor használja az energiát, amikor szüksége van rá. Csökkentse a villanyszámlát, miközben még mindig a kívánt hőmérsékleten tartja a helyiségeket.
Távvezérlés: Irányítsa a Polar Ideal klímát bárhonnan a telefonjáról vagy tablettről. Ne aggódjon, ha otthon hagyta a klímát, egyszerűen állítsa be a kívánt hőmérsékletet távolról.
Könnyű karbantartás: A Polar Ideal klíma könnyen karbantartható, így hosszú éveken át szolgálja Önt. Ne vesztegesse az idejét a felesleges gondozásra, inkább élvezze a kényelmet.
Stílusos design: A Polar Ideal klíma modern és stílusos designja tökéletesen illeszkedik bármilyen otthoni környezetbe. Nem csak kényelmes, de esztétikailag is örömét leli benne. Az ideális otthon az ideális társra támaszkodik.
Válassza a Polar Ideal klímát, és ne csak egy berendezést szerezzen be, hanem egy olyan társat, ami mindig mellettünk áll, hogy a kényelmet és kiegyensúlyozott hőmérsékletet biztosítsa otthonában!

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:

Polar Ideal SIEH0025SDI/SO1H0025SDI 2.5Kw split inverteres klímaszett Free Shipping
Polar Ideal SIEH0025SDI/SO1H0025SDI 2.5Kw split inverteres klímaszett Magas energiahat&eacut..
179,900 Ft
Nettó ár: 141,654 Ft

Polar Ideal SIEH0035SDI/SO1H0035SDI 3.5Kw split inverteres klímaszett Free Shipping
Polar Ideal SIEH0035SDI/SO1H0035SDI 3.5Kw split inverteres klímaszett Magas energiahat&eacut..
184,900 Ft
Nettó ár: 145,591 Ft